Comunicare Nonviolentă la ceas de seară (în relația de cuplu)

Asociația pentru Comunicare Nonviolentă (ACNV) te invită marţi,16 noiembrie, între orele 18:30 – 21:30, la o seară de comunicare empatică.

 

 

Tema serii: Comunicarea Nonviolentă în relația de cuplu

Cum arată o relație armonioasă și care sunt subiectele despre care ne e greu să vorbim într-o relație? Cum transformăm potențialele conflicte într-un dialog plin de compasiune? Cum ne exprimăm dorințele și nevoile astfel încât partenerul să nu ia spusele noastre drept o poruncă? Vino alături de noi, dacă îţi doreşti să explorezi o cale de relaţionare ce îţi permite să te raportezi la partenerul tău de viaţă cu înţelegere şi empatie, însă fără compromisuri.

Trainer: Monica Reu este fondatorul și presedintele Asociației pentru Comunicare Non-violentă, și primul trainer român certificat de Center for Nonviolent Communication. Este formator autorizat CNFPA și facilitează workshop-uri de CNV din anul 2005, împărtășind metoda în cursuri deschise, grupuri de practică, tabere de familie, școli și instituții. Vor asista membrii grupului de practică ACNV.

Taxa de participare: 75 lei

Deoarece este un seminar practic și interactiv, numărul de locuri este limitat la 15 persoane. Dacă doresti să ni te alături, te rugăm să îți confirmi participarea la adresa de e-mail: asociatiacnv@yahoo.com.

Despre Serile de Comunicare Nonviolentă:
Pentru cei ce își doresc să deprindă bazele CNV și să integreze metoda concepută de Marshall Rosenberg în viața de zi cu zi, am conceput programul Serile de Comunicare Nonviolentă, o serie de șase ateliere în care vom aborda CNV din diverse perspective. Iată datele și temele următoarelor întâlniri:

– Comunicarea Nonviolentă în relația de cuplu. Marți, 16 noiembrie

– Comunicarea Nonviolentă în relația cu copiii. Marti, 23 noiembrie

– Comunicarea Nonviolentă în viața profesională. Marți, 7 decembrie

– Comunicarea Nonviolentă și spiritualitatea. Marți, 14 decembrie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s